Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů

Elektronické cigarety a liquidy začínají nahrazovat standartní cigarety a tabák. Elektronické cigarety už se vyrábí v nepřeberném množství variant a barevných provedení, každý má možnost si vybrat elektronickou cigaretu, která bude vyhovovat právě jemu.

Liquidy jsou vyráběny mnoha firmami, často bohužel i nepříliš důvěryhodnými, u jejichž výrobků si nemůžete být jisti složením a nevíte tak, co vlatně kouříte. Lahvička s nekvalitním nebo padělaným liquidem leckdy obsahuje jen základní informace o síle nikotinu a objemu. Mezi přední a nejuznávanější výrobce liquidů patří DEKANG, LIQUA a INAWERA, liquidy těchto výrobců osobně velmi doporučujeme.


Při nákupu čerstvě pražené kávy v min. hodnotě 1.000 Kč, máte dopravu ZDARMA!

NOVINKY

arr3Každý týden jiná akce!AKCE DEKANG a LIQUA ! Tato akce platí 14 dní. Na tuto akci se nevztahují žádné další bonusy ani... arr3ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBYVážení zákazníci, měníme otevírací dobu naší prodejny. Nyní tam budeme každý den s malou pauzou na... arr315% sleva na prodejně15% SLEVA AKCE PRODEJNA Vážení zákazníci, máme pro Vás opět další bonus v podobě věrnostní výhody... arr3POZOR NA PADĚLKY VÝROBKŮ LIQUA   Vážení zákazníci, věnujte prosím zvýšenou pozornost tomuto oznámení. Na našem trhu byly...

KONTAKTY

Petr Matúšů
Mašovy 327
68724, Uherský Ostroh
tel: +420 777 717 327
info@bezvakour.cz
IČ : 88000851
DIČ: CZ7809264606

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 58 Kč (2 EUR)
skladem
Naše cena 180 Kč (7 EUR)
skladem
Naše cena 80 Kč (3 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 119 Kč (5 EUR)
skladem
Naše cena 89 Kč (4 EUR)
skladem

ANKETA

Jaké liquidy máte nejradši?

INAWERA 51% DEKANG 17% LIQUA 15% OSOBNĚ PŘIPRAVENÝ 17%

» Pražení

PRAŽENÍ ČERSTVÉ KÁVY


Zelenou (surovou) kávu nelze použít k přípravě kávových nápojů. První počátky úpravy kávy se přičítají náhodnému přirozenému jevu, kdy kávovníkové keře i s plody podlehly požáru. Charakteristické vlastnosti – nádherné aroma, jemnou kávovou vůni a různé odstíny hnědé barvy – totiž nabývá káva teprve pražením. Procesu pražení většinou předchází kombinace jednotlivých sort kávových zrn, jež na konci vytvoří značkovou kávovou směs, která pak určuje její cenu. Kávové směsi se připravují podle spotřebitelských zvyklostí v jednotlivých uživatelských oblastech. V těchto mixturách dochází k vybalancování chuťových a aromatických komponent tak, že výsledkem je trvalý nezaměnitelný vjem při pití každého šálku kávy.


Zelené bobule se praží zpravidla při teplotách 180 až 250 °C v rozmezí 3 až 12 minut. Při pražení je nutné, aby byla kávová zrna v neustálém pohybu, který zajišťuje rovnoměrné upražení. Rozlišují se tři stupně pražení (světlé, střední a tmavé). Nakonec jsou pražená zrna zvlhčena a chlazena vzduchem.


Během pražicího procesu dochází uvnitř kávového zrna k chemickým reakcím, kdy se přeměňuje škrob na cukr, tvoří se a odbourávají různé druhy kyselin a bílkoviny se mění na peptidy, které se vylučují jako oleje. Zejména díky těm aromatickým se při pražení projeví typická vůně a chuť kávy.


NTQ3M